سازه همسان تبریز 09141149818

کامپوزیت آلوبوند امارات تبریز Alubond usa

سازه همسان تبریز 09141149818

کامپوزیت آلوبوند امارات تبریز Alubond usa

HTwall

اچ تی وال چیست؟

اچ تی وال سیستم نما و دیوار پیرامونی است که به صورت خشک ،همزمان با هم  وبدون نیاز به داربست( بجز در برخی قسمت ها)  اجرا می شود.

هر متر مربع آن حد اکثر 55 کیلوگرم وزن داشته و از مساحت مفید ساختمان استفاده ناچیزی می نماید.

با توجه به نتایج آزمایشهای مختلف، دیوار اچ تی وال،عایق ترین و کامل ترین  دیوار پیرامونی موجود می باشد که با ضخامت کلی 18 سانتیمتر فضای محدود شده ی داخل ساختمان را به بهترین شیوه ی ممکن از محیط بیرون جدا ساخته و ساکنیین آن می توانند، گرمایش و سرمایش داخل خانه را با  حداقل هزینه ی ممکن تامیین نمایند.

سیستم دیوار اچ تی وال در واقع همانند پس انداز بانکی است که به مرور زمان ( از محل کاهش هزینه های برق و گاز) برای ساکنین درآمد زایی می کند. این دیوار در 5 سال اول نصب هزینه خود را برگردانده و در سال های بعد شروع به سوددهی می نماید.

این سیستم با وزن بسیار سبک و اتصال محکم و قابل اطمینان به سازه، در برابر زلزله پایداری فوق العاده ایی داشته و مانع از ایجاد آوار می گردد.

پروفیل های اصلی این دیوار آلومینیومی و یراق های آن از آهن گالوانیزه می باشد که مقاومت بسیار بالایی نسبت به خوردگی داشته ودر نتیجه  این سیستم عمر مفید بسیار طولانی تری نسبت به سایر دیوارها  دارا می باشد.

سیستم اچ تی وال از  ترکیب 6 لایه عایق تشکیل گردیده که سه لایه آن به ترتیب از بیرون به داخل عبارتند از

1.     پانل کامپوزیت آلومینیوم ( 0.5 سانیمتر)

2.    پلی یورتان (5 سانتیمتر)

3.    پلی استایرن ( 5 سانتیمتر)

این سه لایه داخل باکس های آماده نسبت به ابعاد مورد نیاز ساختمان در کارخانه تولید گردیده و به محل پروژه حمل می گردند.

باکس ها ( که باکس اچ نامیده می شوند) توسط پروفیل های آلومینیومی تی شکل تثبیت شده و قسمت داخلی آنها با لایه هایی به ترتیب زیر پوشانده می شود

1.    پشم سنگ (5 سانتیمتر)

2.    تخته سیمانی ( 0.9 سانتیمتر)

3.    تخته گچی (1.2 سانتیمتر)

و درنهایت قسمت داخلی دیوار، آماده ی رنگ یا هر نوع پوشش دیگر شده و تحویل داده می شود.

این سیستم بسیار سریع اجرا شده و قبل از اجرا طرح کامل دیوار ارائه می گردد.

قسمت نمایان از بیرون پانل کامپوزیت آلومینیوم  بوده و داخل درز انبساط آن هیچگونه پیچ یا پرچی مشاهده نمی شود. برای آب بندی این دیوار از درز گیر های سیلیکونی یا EPDM  استفاده می گردد که احتمال نفوذ آب را به حداقل ممکن می رساند.

در این دیوار، قسمتهای تشکیل دهنده دیوار پیرامونی ( نما، دیوار داخلی، پوشش داخلی، فریم  و پنجره ها ) به هم مربوط بوده و به صورت همزمان اجرا گردیده و علاوه بر کاهش زمان نصب نیاز به گروه های مختلف را نیز مرتفع می نماید.

 

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد